Down Under

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een land met van ongelooflijke contrasten en prachtige natuurlijke schoonheid. Er is een enorme verscheidenheid aan activiteiten in Nieuw-Zeeland; denk bijvoorbeeld aan uitstekende kampeermogelijkheden, golfen, jagen, bergbeklimmen, mountainbiken, skiën, snowboarden, wandelen, raften, windsurfen en vissen. Er zijn ook volop mogelijkheden om de echte Maori cultuur te ervaren.

Lees meer >

Australië

Kata-Tjuta

Australië – het land van “Down Under” – is meer een continent dan een eiland. Australië is een land ter grootte van de Verenigde Staten van Amerika met slechts 1/15e van de bevolking en heeft het gehele jaar een aangenaam klimaat. Bezoek Australië en ervaar de veelzijdigheid van dit land!

Lees meer >

Stille Zuidzee

Cooks

Als je eenmaal op reis bent geweest naar een van de eilanden in de Stille Zuidzee dan blijf je terug komen! Wij hebben een aantal prachtige bestemmingen in de Stille Zuidzee, waar u de warme cultuur, witte stranden, helder turqoise lagunes en een ongeëvenaarde gastvrijheid kunt ervaren.

Lees meer >

 

Afrika

Oostelijk Afrika

Oostelijk Afrika

Oostelijk-Afrika staat bekend om zijn ongerepte natuur en wilde dieren. Van de besneeuwde berg Kilimanjaro tot de bossen en meren.

Lees meer >

Zuidelijk Afrika

Southern Africa

De landen in Zuidelijk-Afrika bieden een grote verscheidenheid. Ruige bergen, uitgestrekte savannes, droge woestijnen, vogelrijke moerassen en ongerepte stranden.

Lees meer >

Indische Oceaan

Kata-Tjuta

Wij bieden een brede selectie van prachtige en interessante bestemmingen in de Indische Oceaan; La Reunion, de Seychellen, Mauritius en Madagaskar.

Lees meer >

Zuid-Amerika

Chili

Chili

Chili strekt zich uit over de zuidelijke helft van de westkust van Zuid-Amerika. Chili is een prachtig land met een afwisselend landschap.

Lees meer >

 

Peru

Peru

Peru is een fascinerend land. Een combinatie van een rijke geschiedenis zoals het centrum van het Inca-rijk, samen met de prachtige natuur en het landschap.

Lees meer >

 

Bolivia

Bolivia

Soms aangeduid als het Tibet van Zuidelijk Amerika. Bolivia is een prachtig geografisch divers land.

Lees meer >