Worldwide Travel Group is een Nederlandse touroperator die bestaat uit verschillende gespecialiseerde direct selling organisaties en online boeking websites. De merken zijn opgericht door verschillende wensen van onze klanten en bestemmingen waar wij gespecialiseerd in zijn.
Worldwide Travel Group is al sinds 1993 de specialist in op maat gemaakte reizen en is al ruime tijd lid van ANVR, IATA, SGR en Best of Travel Group. Al onze merken zijn geregistreerd. Wij hebben kantoren in Amsterdam and Breda.

Onze maatwerkreis specialisten:

Pacific Island Travel

Pacific Island Travel

Pacific Island Travel is dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland, de eilanden van de Stille Zuidzee en Hawaï. Ook kunnen wij stopovers in Amerika en Azië voor u verzorgen.

Ga naar:

Impala Tours

Impala Tours

Impala Tours is al ruim 21 jaar dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Afrika en de eilanden van de Indische Oceaan. Ook kunnen wij stopovers in Dubai en verlengingen in de Indische Oceaan voor u verzorgen.

Ga naar:

Onze online merken:

Pacific Island Travel.com

Pacific Island Travel.com

Pacific Island Travel online biedt u een gevarieerd aanbod van diverse hotels, resorts, B&B, condo en lodge accommodaties in Hawaii, Nieuw-Zeeland, Australië en de Stille Oceaan. Pacific Island Travel is een internationaal merk voor wereldwijde boekingen in het Engels.

Ga naar:

Cheap Campers

Cheap Campers

Cheap Campers, uw online specialist voor camperreizen in Australië & Nieuw-Zeeland en Amerika & Canada!

Ga naar: