Het hoofdkantoor van Worldwide Travel Group is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Daarnaast hebben we een verkoopkantoor in Breda (zie adressen onderaan de pagina). Natuurlijk kunt u een afspraak maken om bij ons langs te komen op kantoor om te praten over uw reisplan. We doen dat het liefst aan de hand van een offerte (om wat gerichter te kunnen praten).

Onze kantoren zijn open van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag, alleen op afspraak, vanaf 10.00 uur tot 16.00. Voor meer informatie kunt u ons bellen of e-mailen.

Uiteraard bent u welkom op ons kantoor in Amsterdam. Houdt u er wel rekening mee dat we niet een gewoon reisbureau zijn met een balie aan de straat. We doen de meeste zaken via internet, email en telefoon. Om uw en onze tijd zo effectief en efficiënt mogelijk te benutten werken wij bij voorkeur op afspraak. Op deze wijze kunt u ervan op aan dat u spreekt met de verkoper met de meeste reiservaring naar het gebied dat u wilt bezoeken.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam, op het Oosterdokseiland.
ODE (OosterDoksEiland) is een van de mooiste plekken van Amsterdam, tussen de historische binnenstad en het IJ, vlak naast het Centraal Station en op 10 minuten rijden van de Ring A10.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag, uitsluitend op afspraak, tussen 10.00 en 16.00 uur. Voor een verkoopgesprek op kantoor trekken we doorgaans 1 tot 2 uur uit. U spreekt dan met een verkoper die het gebied dat u wilt gaan bezoeken het beste kent (al ons personeel heeft in Afrika gereisd en/of gewoond). We kunnen u daarbij video’s, landkaarten en meer uitgebreide brochures laten zien, afhankelijk van waar u heen gaat en hoeveel u wilt weten.

Adres:
Simon Carmiggeltstraat 10, 1011 DJ Amsterdam
Tel. 020 623 0008 / Email: amsterdam@wwtg.nl

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Ons kantoor is goed bereikbaar per Openbaar Vervoer. Treinen, metro’s, trams en bussen stoppen dichtbij ons kantoor. Vanaf Amsterdam Centraal Station is het nog enkele minuten lopen. Ons kantoor bevindt zich aan de linkerkant van het Centraal Station (als u met uw rug naar het station staat). U loopt voorbij de trams en langs het Double Tree By Hilton hotel. Bij de hoofdingang van het Double Tree By Hilton gaat u de Simon Carmiggeltstraat in. Bij gebouw Nijenburg bij de tweede draaideur (naast Vodafone), aan de rechterkant, kunt u naar binnen waar u bij de receptie verder geholpen wordt. Ons kantoor bevindt zich op de eerste etage.

Bereikbaarheid per auto
Komt u met de auto, volgt u dan de borden naar de Oosterdokskade. U kunt parkeren in de Oosterdok parking. Deze parkeergarage ligt naast het Centraal Station en is bereikbaar vanaf de A10. Vanaf de garage is het slechts enkele minuten lopen naar ons kantoor. U kunt parkeren in het rode gedeelte en uitgang Centrum volgen. U stapt uit bij de ingang van Double Tree by Hilton. U ziet de ingang van Vodafone recht voor u. Linksaf gaat u de Simon Carmiggeltstraat in. Bij de draaideur, ingang Nijenburg, kunt u naar binnen waar u bij de receptie verder geholpen wordt. Ons kantoor bevindt zich op de 1e verdieping. Kijk voor meer informatie op: http://www.parkingcentrumoosterdok.nl/

Route naar Oosterdok parking:
Vanaf de ring A10 Oost
Neem afslag S114, aan het eind van de afrit gaat u linksaf de Zuiderzeeweg op. Weg vervolgen door de Piet Heintunnel. Aan het einde van de tunnel rechts afslaan (S100). Volg vervolgens de Piet Heinkade. Bij het vierde stoplicht (dit is na het passeren van het Muziekgebouw aan het IJ) gaat u rechts af. De weg loopt terug langs het IJ en gaat rechtsaf onder de autoweg door. Na het treinviaduct gaat u rechtsaf. Hier vindt u links de ingang van de garage. Langs deze route zijn de volgende lantaarnpaal borden geplaatst: P Centrum Oosterdok Parking.

Vanaf de ring A10 West
Neem afslag S101. De S101 blijven volgen (Nieuwe Hemweg, Spaarndammerdijk, Tasmanstraat). Vervolgens gaat u rechtdoor de brug over en volgt u de S100 tot het Centraal Station. Na het station de gaat u de eerste afslag links. De weg loopt langs het IJ en gaat rechtsaf onder de autoweg door. Na het treinviaduct gaat u rechtsaf. Hier vindt u links de ingang van de garage. Langs deze route zijn de volgende lantaarnpaal borden geplaatst: P Centrum Oosterdok Parking.

Vanaf het Centrum
Vanaf de Dam rijdt u richting Centraal Station, aan het eind van het Damrak gaat u rechtsaf. Volg de Prins Hendrikkade, tot aan de ODE-brug (tweede stoplicht ter hoogte van de Schreierstoren). Bij deze stoplichten gaat u linksaf de brug op. Direct na de brug slaat u rechtsaf de Oosterdoksstraat in (straat loopt achter het Double Tree by Hilton hotel). Deze weg vervolgen en aan de rechterkant vindt u de ingang van de Oosterdok Parking. Langs deze route zijn de volgende lantaarnpaal borden geplaatst: P Centrum Oosterdok Parking.

We hebben een kantoor in het centrum van Breda, naast het Centraal Station. Ons kantoor bevindt zich in het kantoor van Regus, gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Ons kantoor is geopend van 9 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s middags. We stellen het op prijs als u vooraf een afspraak maakt om langs te komen, ook om lang wachten te voorkomen. Voor een verkoopgesprek op kantoor trekken we doorgaans 1 tot 2 uur uit. U spreekt dan met een verkoper die het gebied dat u wilt gaan bezoeken het beste kent (al ons personeel heeft in Afrika gereisd en/of gewoond). We kunnen u daarbij video’s, landkaarten en meer uitgebreide brochures laten zien – afhankelijk van waar u heen gaat en hoeveel u wilt weten.

Adres: Ceresstraat 1, 4811 CA Breda
Tel. 076 2030035 / Email. breda@wwtg.nl

Bereikbaarheid per auto
Het Regus waar Worldwide Travel Group zich in bevindt is goed bereikbaar met de auto, gebruik hiervoor in je navigatiesysteem het adres Cerresstraat 1. Dit brengt je naar de straat waar de hoofdingang zich bevindt. Parkeren kun je op het parkeerterrein.